Verfijning in mijn heArt

Veranderingen…een aantal weken geleden voelde ik:
“Dit is de laatste creatie die ik ga tekenen”.

Het bleek een keerpunt te zijn, waaruit ik niet meer terug kon keren. En een moment waarop meer verfijning in mijn kunst zich lieten zien.
Ik ben een zonnekind in het lichaam van een maanvrouw. Een ‘womban’. Ik voel me bijna altijd zwanger en geef vaak geboorte aan nieuw licht.
Ik ben diep verbonden met mijn bekkenbodem en creëer vanuit mijn bekkengebied, in verbinding met mijn hart en mijn derde oog. Mijn creatieve stroom gaat dag en nacht door. Ik werk dag en nacht. Dat ervaar ik als een zegen en soms ook als een vloek, maar het is waarvoor ik geboren ben – om te dienen door te creëren.

And I love it.

Dus er is een verfijning in mijn heärt. De verandering is dat de focus van mijn kunst is komen te liggen op baarmoeders, yoni’s (vagina’s), borsten, zwangerschap, geboorte en heilige sensualiteit/seksualiteit. Het goddelijk vrouwelijke in het mens zijn. Daar hoort ook het goddelijk vrouwelijke in mannen bij.
Het lijkt er op dat mijn Soulkeepers gedaan hebben waarvoor ze gekomen zijn – ik schets geen nieuwe meer, maar maak alleen de Soulkeepers af waar ik de afgelopen twee jaar aan begonnen ben.

Een andere verandering is dat ik meer lineaire tijd bezig ben met één creatie. Dat heeft te maken met de diepte van mijn innerlijke verbinding met mezelf en daarmee met andere sferen.

Ik kijk enorm uit naar het ontdekken van hetgeen mijn handen zullen creëren vanuit deze verdiepte verbinding!

Comments are closed.